Welkom op het gastenboek van MONDO Dreams. Laat gerust een berichtje achter.

Reactie plaatsen

Reacties

Birgit van der Wal
2 maanden geleden

We hebben onze sprockerpup Izzy nu 3 weken in huis. Wat een lieve, sociale en snel lerende puppy is het. Vooraf aan geboorte veelvuldig contact met fokster Miranda gehad en bij geboorte werden we op de hoogte gesteld en mochten we een paar keer komen kijken.
Uiteindelijk op karakter heeft Miranda een pup als gezinshond aan ons toegewezen. En ik moet zeggen onze Izzy past perfect. Vanaf het begin voelt ze zich thuis en is echt een goede match.
Het verloopt allemaal makkelijk, met dank aan Miranda, door hele goede socialisatie voordat je ze mee naar huis krijgt. En super fijne duidelijk beschrijving en indien nodig nog begeleiding daarna voor vragen.
Een kei goede fokker met veel verstand van zaken en vooral heel veel liefde voor haar honden en pups.
Izzy is nieuwsgierig, leergierig, knuffelig, sociaal en dapper. Echt geweldig! We kunnen haar na 3 weken al niet meer wegdenken!
Dank je wel Miranda! Groetjes Ralf, Birgit en Renske

Roelina Gankema
3 jaar geleden

Onze lieve Kyra komt bij Miranda vandaan. Wat een super lieve hond. We kunnen niet meer zonder haar. Ze zeggen op mijn werk ook de hond lijkt echt op jullie ze hoort echt bij ons. Miranda is een hele goeie fokker die er verstand van heeft. Meelevend en meedenkend. Super bedankt voor onze lieve Kyra.

S Hulleman
4 jaar geleden

Onze lieve storm is nu ruim 5maanden en wat is ie lief en leuk. Dol op onze kinderen en een echte knuffelhond. Ik vond het toch wel spannend nadat we onze cocker naar 14jaar moesten inslapen om weer een pup te nemen zeker met 3 kinderen waaronder een baby maar miranda heeft het juiste hondje voor ons uitgezocht en kregen goede tips en adviezen. Mede daardoor kunnen we hem niet meer wegdenken uit ons gezin 3mensenkindjes en een puppekind 😍😊 bedankt hiervoor!! Liefs mark sanne tess eva mila en storm

Carla Laning
4 jaar geleden

10 maanden is onze Brynn nu. Moeder is Ayla en papa is grote Brynn. Heel blij met dit hondje...
Hii is stabiel, lief, kwetsbaar maar ook heel dapper! Zoekt contact op mooie manier en pakt perfect signalen op van andere honden. Slimme hond dus leerbaar. En fijn contact met de fokster, Miranda. Die altijd klaar staat voor vragen die ik in het begin veel had. Miranda fokt vanuit haar hart...en dat is waar ik naar op zóek was....Carla.

Els
4 jaar geleden

Miranda en Adam, wat zijn jullie toegewijd aan jullie honden, staan altijd klaar.
Zaterdag met Bono naar jullie puppyspeeltuin.
En wat voor 1.
Van harte aanbevolen..

Martine, Giggle en Griff
4 jaar geleden

Dit is een website en een familie van passie en overtuiging voor waar ze voor staan. Ik ben supertrots dat ik 2 van jullie pups in huis heb lopen die met dezelfde passie en overtuiging werken en in het leven staan!

kim, henning en frederik
4 jaar geleden

Na het grote verlies van onze springer Milou was het twijfelen of we nog voor een nieuwe hond gingen. Maar de liefde voor honden en de wens om toch voor onze kleine zoon een nieuw vriendje in huis te hebben was groter. En toen kwamen we bij Miranda terecht. En dat werd liefde op het eerste gezicht. Ik ken geen andere personen dan Miranda en Adam met zo'n grote liefde en passie voor honden. Altijd klaar voor advies en respect voor hond én mens.
Haar dankbaar dat ze me liet inzien dat Bailey in Indonesië beter op haar plek is en nu met nieuwe liefde Maggy het beste vriendje voor onze zoon.

Jessica Schoew
4 jaar geleden

. Wat zijn wij blij dat we jou advertentie gevonden hadden op marktplaats .Doordat we je konden vinden op Facebook was het al snel duidelijk dat we een puppy van jou wilde. Wat een passie en liefde heb jij voor je hondjes.
Charles is een sprocker . Inmiddels al weer 2 jaar en wij zijn dolblij met hem . Wat een leuke ,lieve gezellige fijne hond is het . Super sociaal . Kan goed met andere honden overweg en zeker met mensen.En hij heeft geweldige dreads op zijn kop
We zijn ook bij een introductie cursus speuren geweest van jou. Super leerzaam en ook hier spatte de liefde voor je honden er van af.
Kortom de volgende hond komt zeker weer uit een nestje van jou !!

Kim en Dick
5 jaar geleden

Lieve Miranda en Adam,

We zijn echt super blij met ons maatje "Moos". Een prachtig en lief ventje, die onze harten helemaal veroverd heeft.
Dank jullie voor de tips en begeleiding bij ons eerste trouwe viervoetertje.

Groet,

Kim en Dick en natuurlijk een lebber van Moos