Home » Onze honden

Onze honden

Brynn

Brynn is afkomstig uit Wales. Hij is tevens onze eigen dekreu en vader van Fionne en Rosie.

Brynn heeft zich bewezen als sterke gezonde dekreu. Zijn pups zijn erg sociaal, zeer leergierig, makkelijk en hebben veel werklust. Ook heeft Brynn nakomelingen die nu internationaal werken, zoals Mitch de ivoorhond, Bailey de apenhond, Morris in Aruba, Brody werkt in een afkick kliniek en Ronny werkt op Sint-Maarten in de gevangenis.


Fionne

Fionne is een dochter van Brynn. Fionne houden wij aan voor de volgende lijn vanwege haar werklustige karakter. Uit deze lijn komen onder andere de detectiehonden Ronny en Morris.


Rosie

Rosie is ook een dochter van Brynn. Rosie houden wij aan voor het voortzetten van de lijn waar onder andere Mitch de ivoor detectiehond en Bailey de apendetectiehond uit voortgekomen zijn.


Ayla

Ayla komt uit Engeland. Ayla heeft inmiddels een nestje gehad. Ze geeft hele goede pups in combinatie met Brynn, waaronder Griff van CCoons compass. Griff haalde na 6 maanden Level 1 als trailinghond. Dit volgens de Gak9 methode.


Ill-ja

Ill-ja is een vrolijke hond met een zacht karakter, naast deze eigenschappen is Ill-ja een hond die nadenkt en dus bewust zelf keuzes maakt. Dit is een uitstekende eigenschap voor werkhonden. Dit maakt haar pups zeer geschikt om ingezet te worden als werkhond.


Macy

Macy komt uit de combinatie Rufus en Duck. Duck heeft prachtige gezonde werkpups voortgebracht met een heel mooi karakter. Daarom wordt de lijn voort gezet met Macy. Op deze manier hopen wij deze prachtige gezonde werklijn voort te zetten. 


Nova

Nova is een klein gefokt springertje, afkomstig uit Engeland. Nova heeft een heel zacht karakter. 


Dylan Thomas

Dylan komt uit Wales en is een onuitputbare jachthond. Dylan heeft een "drive" die je maar weinig tegen komt. Dit maakt hem uitstekend als dekreu.  Mo en Mia zijn nakomelingen. Mo en Mia werken beide nu internationaal. Mo werkt in Afrika, en Mia is actief als explosievendetectiehond.


Jessie-Jay (JJ)

Jessie-Jay is een energieke vrolijke hond met een uitstekend jachtinstinct. 


Soof

Soof komt ui Knokke-Heist, in België. Ze weet bij detectiewerk niet van ophouden. Deze drang om te werken heeft ons meerdere malen verbaasd. Inmiddels is Soof gesteriliseerd. Soof is nog steeds erg actief met het werk in detectie.


Rufus

Rufus heeft heeft zijn trouwe dienst als dekreu bewezen. Rufus heeft een geweldig rustig karakter, dit in combinatie met de werkdrift die sommige teefjes hebben, heeft dit meerdere gezonde, werklustige en qua karakter stabiele pups opgeleverd. Rufus heeft ook nakomelingen die internationaal werken, waaronder Maddy. Cash gaat in de toekomst ook internationaal werken. 

 

Rufus is na 10 jaar met pensioen.


Mouse

Mouse is een nakomeling van Soof en Rufus. Met Mouse gaat deze lijn voortgezet worden. Dit omdat de pups van Soof en Rufus een erg goede werkdrift hebben en een mooi en stabiel karakter. 


Milo

Milo is een vrolijke energieke werkende Cocker uit de combinatie Bolla en Dylan.


Bolla

Bolla is een zeer aanhankelijk hondje, haar moeder komt uit Italië en haar vader is geïmporteerd uit engeland. Ze is energierijk zoals een working Cocker hoort te zijn.


Billy

Onze nieuwe dekreu, welke Rufus zal opvolgen, heet Billy. Hij is een vrij grote reu, met een lief en zachtaardig karakter. De reden dat wij voor Billy hebben gekozen is allereerst zijn karakter, maar ook omdat we zowel de moeder, vader en oma van Billy hebben kunnen ontmoeten. Wij houden van een iets grotere Springer Spaniel, dan er tegenwoordig gefokt wordt. Billy is recentelijk getest op ogen en heupen, zoals we dat bij al onze ouderdieren doen uit voorzorg.