24 februari 2021

 

Om goed te kunnen trainen met uw hond zijn er een aantal essentiele benodigdheden.

MONDO Dreams heeft met grote zorg deze benodigdheden voor u geselecteerd. 

Ons assortiment kunt u hier bekijken


19 februari 2021

 

Wil jij via jouw hondenschool ook Detectie voor honden gaan aanbieden? Of heb je geen hondenschool en wil je meer verdieping binnen detectie?

MONDO Dreams biedt een gecertificeerd instructeurs opleiding aan. Hier kunt u lezen wat deze opleiding te bieden heeft.


23 juli 2020

 

Mondo dreams is erkent door de samenwerkingsorganisatie beroepsonderwijs bedrijfsleven als leerbedrijf conform artikel 7.2.10, lid 1 van de Wet educatie en beroepsonderwijs. Door deze erkenning is Mondo dreams bevoegd om stages en leerbanen te verzorgen voor het middelbaar beroepsonderwijs. Voor meer informatie over stage lopen bij Mondo dreams kunt u vrijblijvend contact openemen met Mondo dreams.


23 juni 2020

 

Mondo dreams in samenwerking met Kynero Speurhondencentrum hebben Cameron Ford uit America uitgenodigd voor een 5 daags seminar in september 2020 zodat er nog meer kennis op gedaan kan worden van detectie, handling van de hond en de impact van de geleider op de hond. Dit zal plaatsvinden op 21-23 en 23-25 september. U kunt zich opgeven via deze link naar Speurhondencentrum Kynero.

Detection using Cognition: This seminar covers what Cognition is and how to best use it in Detection Dog training. We also cover Classical and Operant Conditioning as well markers/bridges for Police K-9’s. We cover how information is taken in by your K9 as well as how to best deliver the information you wish to train. We go over how to introduce these methods and how to use them in problem solving. In this class you will conduct hands on experiments where participants get to feel for themselves how to communicate and give information. All of this will allow you to become better handler and trainer for your dogs


13 en 14 juni 2020

 

Er is een workshop in de gevangenis van Tilburg gegeven voor beginners en gevorderden. Dit is zo goed bevallen dat er in het weekend van 27 juni wederom een workshop gepland is in de gevangenis van Tilburg. Deze cursesdagen zijn helaas al volgeboekt. U kunt altijd vrijblijvend informeren naar eventuele toekomstige data voor workshops.


28 november 2019

 

MONDO Dreams en Kynero hondenschool zijn sinds kort gaan samenwerken. MONDO Dreams fokt werkhonden, working cocker en springer spaniëls. Wij letten 8 weken lang op de pups, zodat we een uitstekende selectie kunnen maken van de pups met een hoge werklust / werkdrift. Van daaruit werken wij individueel met elk hondje om deze in een heel vroeg stadium te leren op een juiste manier te focussen op hetgeen ze moeten zoeken en daarmee een juiste en goede verwijzing / melding geven naar de geleider. 


16 november 2019

 

Kynero hondenschool en Mondo Dreams zijn vanaf 16 december voor 4 dagen dicht vanwege trainingsdagen bij police dogs centre Holland.

Dus 16,17,18 en 19 december 2019 is zowel Kynero hondenschool als MONDO Dreams gesloten.


6 november 2019

 

Donja op de focus, zelfs als er aan de lijn getrokken wordt laat ze zich niet afleiden.


6 november 2019

 

Kynero hondenschool traint "Basta" afkomstig is van MONDO Dreams. Dankzij de uitstekende taining en de werkdrift van Basta heeft hij nu een hele mooie focus opgebouwd.


5 november 2019

 

MONDO Dreams is trots op Donja. Donja wordt getraind door Kynero hondenschool, en opgeleid als detectie speurhond. Donja is pas 15 weken oud, maar door het focus programma waar MONDO dreams en Kynero hondenschool samen aan werken en de werk drift van Donja doet ze het super!


2 november 2019

 

MONDO Dreams is enorm trots op Martine Dietz van Ccoons Compass voor het werken met, en het opleiden van top honden. Dankzij de training van Martine Dietz, hebben zowel "Bloom", "Fionn" en "Bisquit" level 1 Gak9 trailing behaald. Gefeliciteerd met dit prachtige en indrukwekkende resultaat!


1 november 2019

 

MONDO Dreams werkt sinds kort samen met Kynero hondenschool voor het opleiden van detectie honden. Wij beginnen met trainen op de zogenaamde “focus”. Dat wil zeggen dat we in een heel vroeg stadium de honden leren op een juiste manier te focussen op hetgeen ze moeten zoeken en daarmee een juiste en goede verwijzing / melding geven naar de geleider.